Салат «Олів’є» з куркою

  • Вигляд
    21


20 хв.

8 порцій

Скільки б я не експериментувала, але найсмачніший салат «Олів’є» виходить із куркою. Іноді, крім м’яса, додають ще й ковбасу, але мені без неї подобається більше. Раджу відварити філе безпосередньо перед приготуванням, то виходить смачніше!

складові

  • Куряче філе (варене) –
    300 г
  • Зелений горошок (консервований) –
    200 г
  • Відварна картопля) –
    4 штуки
  • Морква (варена) –
    2 штуки
  • Яйця курячі (варені) –
    3 штуки
  • Огірки солені) –
    250 г
  • Майонез –
    250 мл
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком
  • Зелень (для прикрас) –
    1 гілочка

Покроковий рецепт приготування

Наріжте куряче філе, яйця, огірки, картопля та морква на дрібні кубики.


Горошок відкиньте на друшляк, промийте під проточною водою та обсушіть на паперовому рушнику.

Салат «Олів'є» з куркою – фото приготування рецепту, крок 2

Змішайте в глибокій мисці горошок, яйця, картопля, морква, куряче філе та огірки.

Салат «Олів'є» з куркою – фото приготування рецепту, крок 3

Додайте мелений перець, сіль, майонез і обережно перемішайте салат, щоб не пом’яти овочі.

Салат «Олів'є» з куркою – фото приготування рецепту, крок 4

Викладіть олів’є на тарілку для подачі та прикрасьте гілочкою петрушки.

Салат «Олів'є» з куркою – фото приготування рецепту, крок 5

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]